1. A gumiabroncs nem gyorsan romló áru, hasznos tulajdonságait éveken keresztül, változatlan formában és minőségben képes megőrizni!

2. A gumiabroncsok kémiai-fizikai változásai a használattal együtt járó hőmérséklet-ingadozás, légnyomás, úttal történő érintkezés miatt következnek be. A nem használt, de megfelelően tárolt gumiabroncsok öregedése elhanyagolható mértékű és gyakorlatilag láthatatlan.

Tapadás, kormányzási pontosság és kényelem az innovatív, kifinomult és új keverési technikáknak köszönhetően

Az Apollo Vredestein ma mutatta be a Vredestein Snowtrac 5 téli gumiabroncsot, mely még a legextrémebb és legváratlanabb időjárási viszonyokkal – beleértve a nedves, hideg vagy csúszós utakat – is felveszi a harcot. A fejlesztés az optimális biztonság, a kiváló teljesítmény és tartósság megalapozásával kezdődött. A Vredestein Snowtrac 5 minden vonatkozásban díjnyertesnek számít.

Többekben kérdéseket vet fel a négyévszakos gumiabroncsok kihasználhatósága…

Nos a 4 évszakos, vagy más néven All Season abroncsok fejlesztése, tervezése, gyártása annak a vevői igénynek köszönhető, amely bizonyos kompromisszumok mellett olyan abroncsot keresett, amellyel minden évszakban biztonságosan, komfortosan lehet autózni, anélkül, hogy külön téli és nyári garnitúrát kellene vásárolni és szerelni.

Budapest, 2014. június 13. – A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) a jövőben szakmai partnerként dolgozik a jelenleg is húzóágazatnak számító magyarországi járműipar további fejlesztésén. A két szervezet június 13-án, Budapesten aláírt együttműködési megállapodása segítheti a hazai kis és középvállalkozások beszállítóvá válását és az iparágban új munkahelyek létrejöttét.

Új tagokkal bővül az Apollo Alnac 4G család  - jelentették be a gumiipari kiállítások mérföldköveként ismert Reifen Essen 2014-en május 28-án.

Az Apollo Alnac 4G Winter egy könnyen kezelhető téli abroncs kontinentális téli körülmények között. A középen elhelyezkedő egyenes és a vállrészen fekvő lapított lamellák kombinációja hozzájárul a kiváló kormányozhatósághoz egyenes és kanyargós úton egyaránt. Az Apollo Alnac 4G Winter a havas vagy jeges úton történő gyorsításkor és fékezéskor is jól teljesít.

Egyéb híreinket itt találják: www.vredestein.hu